Lokakuun sauna: Futurice

Tapahtuma: Lokakuun sauna: Futurice
Tila: Annankatu
Ajankohta: to 29.10.2015
Pimeänä ja kylmänä lokakuisena iltana oli mitä mainiointa pasta saunomaan Futuricen vieraaksi Helsingin keskustaan. Lyhyellä matkalla Futuricen tilojen läpi saunalle pääsimme vilkaisemaan mukavan valoisaa ja värikästä toimistoa. Saunalla kuulimme todella ytimekkään ja hyvän presentaation siitä, mikä on Futurice. Tämän jälkeen kysymysten ja vastausten muodossa saimme hyvän kuvan siitä, millainen paikka Futurice on työskennellä.
Vaikka sauna olikin muistunut laittaa päälle vasta hieman ennen Saunaseuran paikalle saapumista oli se erittäin lämmin naisten lähtiessä lauteille. Hetken päästä miehetkin pääsivät liittymään seuraan. Sauna oli erittäin lämmin ja pysyin lämpimänä pitkään, löyly oli miellyttävä ja lauteet tilavat. Sauna oli hyvin valaistu ja pienet sumennetut ikkunat takkahuoneen puolelle antoivat oman mukavan tunnelmansa saunaan. Onneksi välillä pääsi takkahuoneen tai parvekkeen puolelle vilvoittelemaan ja nauttimaan Futuricen tarjoamista juomista ja pienestä purtavasta.
Futuricen luoma vapaa ja innovatiivinen tunnelma tarttui selkeästi myös vastaiskulaisiin. Keskustelu kävikin vilkkaana illan mittaan niin saunassa kuin takkahuoneessakin, minkä lopputuloksena syntyi jopa uusia yritysideoita. Vaikka ilta olikin kohtalaisen lyhyt ja suuri osa porukasta poistui klo 21.30 aikoihinn, olivat kaikki hyvin tyytyväisen oloisia illan kulkuun. Uloskäynti sokkeloisesta rakennuksestakin löytyi yhteisvoimin.
Loki: Heini Jylhä

vastaisku

Saunaseura Vastaisku. Supporter of sauna culture in Finland since 2002.