Seura

Saunaseura Vastaisku ry on vuonna 2002 perustettu saunaseura, jonka tarkoituksena on vaalia haaga-helialaisuutta ja edistää verkostoitumista oppilaitoksessa ja sen ulkopuolella, sekä vaalia suomalaista saunakulttuuria. Yhdistyksen jäsenet ovat Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa opiskelleita tai opiskelevia tai aiemmin Helsingin liiketalouden ammattikorkeakoulu Heliassa opiskelleita – tämä onkin jäsenyyden ehtona. Noin 100 jäsenen joukossa on niin tradenomi- kuin muunkin ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita ja opiskelevia, eri alojen ammattilaisia ja asiantuntijoita, miehiä ja naisia.

Seuran saunailtoihin on lämpimästi tervetullut jokainen Haaga-Heliassa tai Heliassa opiskellut tai opiskeleva, eikä jäsenyyden hakeminen ole mikään edellytys osallistumiselle. Mikäli toiminta kiinnostaa tule siis kanssamme löylyyn ja jos tykästyt, voit myähemmin harkita jäsenyyttä. Tiedon seuran saunailloista löydät näiltä sivuilta, Facebook-ryhmästämme, tai ottamalla yhteyttä saunaisäntään.

Mikäli olet muuten kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta, lähetä meille sähköpostia tai ole suoraan yhteydessä sopivimmaksi näkemällesi yhdistyksen jäsenelle. Yhteystiedot löytyvät näiltä sivuilta. Halutessasi voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen hallitus at vastaisku.fi.

Lölyterveisin,

Saunaseura Vastaisku ry:n hallitus

Löydät meidät myös: