Syyskuun sauna UNITY Helsinki 15.09.2023

Hei toverit!

Perjantaina 15.09.2023 kävimme tutustumassa UNITYn Helsingin toimipisteeseen Jätkäsaaressa. UNITYn konsepti on tarjota työskentelytilat ja majoittumisen samassa paikassa.

Iltamme alkoi aulasta, josta lähdimme tutustumiskierrokselle UNITYn tiloihin. Aluksi menimme aulan yläpuolella olevalle parvelle, jossa oli parikymmentä pöytää työskentelyä varten.

Seuraavaksi menimme katsomaan ensimmäistä huoneistoa. Huoneessa oli muun muassa pieni keittokomero, olohuone sohvalla ja pienellä pöydällä, parveke, sänky parvella ja WC ja suihku.

Parvekkeelta oli hienot näkymät urbaanin Jätkäsaaren ylle!

Seuraavaksi menimme katsomaan isompaa huoneistoa. Isommassa huoneistossa oli edellisen huoneiston varusteluiden lisäksi muun muassa isompi parvi sängylle ja isompi tila pöydälle.

Seuraavaksi kävimme kaikille avoinna olevassa kattoterassibaarissa. Baari sijaitsi kahdeksannessa kerroksessa. Baarin parvekkeelta oli myös hienot näkymät.

Viimeisenä kävimme tutustumassa sainoihin. UNITYssä on kaksi saunaa: hotellivieraille yksi ja tilaussanana toinen. Me käytimme tilaussaunaa. Sauna oli hyvän kokoinen. Saunan lauteet olivat sisustettu mustaksi värjätyllä paneelilla ja kiukaana toimi pylväskiuas.

West sauna – Asiakassauna

Näkymät myös saunasta erinomaiset!

East Sauna – Tilaussauna

UNITYllä on mielestäni mielenkiintoinen konsepti: huoneistohotelli ja työskentelytiloja tietotyöläisille. Huoneistossa voi yöpyä jopa pieni perhe.

Kiitos saunan syyskuun saunan järjestäjälle Jaanille!

Kirjoittanut: Risto Teurokoski
Kuvat: Arttu Uskali

vastaisku

Saunaseura Vastaisku. Supporter of sauna culture in Finland since 2002.