Helmikuun sauna: Leadoo Marketing Technologies

Helmikuun sauna järjestettiin 13.2. MySaunan tiloissa Kalasatamassa, aivan kauppakeskus Redin kupeessa. Saunan isäntänä toimi tällä kertaa Leadoo Marketing Technologies ja heiltä yritystään edustamassa olleet Julius Sciarra ja Mika Siponen.

Paikalle oli saapunut varsin mukavasti väkeä, kaiken kaikkiaan noin 25-30 vastaiskulaista plus yksi vieraileva löylyttelijä Polyteknikkojen Saunaseurasta Otaniemestä – kiitos vierailusta! Kun suurin osa remmistä alkoi olla kasassa, Leadoon Julius ja muutaman minuttin myöhässä mukaan hypännyt Mika (syytetään vaikka Redin sokkeloita) esittelivät Leadoota ja sen mielenkiintoista tuotetta seuralaisille.

Leadoon interaktiiviset chatbotit ovat suunniteltu muuttamaan verkkosivujen passiiviset vierailijat liideiksi. Botit voidaan upottaa suoraan osaksi verkkosivuston sisältöä ja ne ovat täysin kustomoitavissa asiakkaan brändin ja tarpeiden mukaisesti. Tulokset puhuvat puolestaan – Leadoon botit konvertoivat jopa 6 kertaa perinteisiä lomakkeita paremmin, eivätkä häiritse käyttäjää tavallisten chatbottien tavoin. Lisätään päälle vielä bottien ja niiden muokkauksen rajaton määrä kiinteällä kuukausimaksulla ja valmiit rajapinnat lähes järjestelmään kuin järjestelmään, niin tuloksena on varsin solid paketti.

Mitä ilmeisimmin moni muu on ollut samaa mieltä, sillä Leadoo on ehtinyt kasvaa alle kahdessa vuodessa lähes 70 henkilöä (ja yhden keihäänheiton maailmanmestarin) työllistäväksi kansainväliseksi yritykseksi, jonka kasvutahti ansaitsee hatunnoston.

Kun yritysesittely oli saatu kunnialla päätökseen ja isäntiämme kiusattu muutamalla maallikolle käsittämättömillä tekniikkakysymyksillä, oli aika korkata Leadoon sponsoroimat saunakaljat sekä -vissyt ja suunnata löylyihin! Pukeutumis-, hengailu- ja suihkutilat olivat erittäin viihtyisät, mutta itse saunaan olisi kaivattu muutama neliö lisätilaa. Luonnollisesti, tämän ei annettu haitata menoa ja vanhaa kunnon etuperse-takaperse-taktiikkaa hyödyntäen löylyihin mahtui kerralla varsin hyvä määrä saunojia nauttimaan tyylikkään tornikiukaan pehmeistä löylyistä.

Rentouttavien saunahetkien välissä pääsimme viilentymään tilavalle kattoterassille ja mättämään naamareihimme maittavaa pizzaa paikallisesta ravitsemusliikkeestä – jälleen Leadoon tarjoamana.

Kokonaisuutena, ilta oli oikein onnistunut ja vastaiskulaiset nauttivat olostaan täysin rinnoin. Suuret kiitokset Leadoolle saunan isännöinnistä – tulemme mielellämme vierailemaan uudestaankin mikäli tähän aukeaa tilaisuus!

/Antti Sarasma

vastaisku

Saunaseura Vastaisku. Supporter of sauna culture in Finland since 2002.