Huhtikuun sauna: Vincit

Huhtikuun sauna: Vincit
Tila: Vincitin toimisto ja Captain’s Lounge -saunatila, Helsinki
Aika: pe 7.4.2017
Huhtikuussa saunottiin ohjelmistoyritys Vincitin kanssa. Tämän saunan meille järkkäili jäsenemme Jussi Mukkala, joka oli Redditin kautta päätynyt keskustelemaan sauna-asioista Vincitin porukan kanssa. Näin se kehitys kehittyy!
Ilta alkoi kokoontumisella Vincitin Helsingin keskustan toimistolla. Mikonkadulle oli rempattu hieno kaksikerroksinen toimisto, jossa kuulimme Vincitin rennosta menosta, nopeasta kasvusta ja isoista, antoisista projekteista. Oma erikoisuutensa oli toimiston kattoon kiinnitetyt voimistelurenkaat ja muut jumppavälineet, joiden avulla Vincitin tietotyöläiset pitävät itsensä vetreänä.
Toimiston tutustumiskierroksen jälkeen nappasimme mukaan hieman saunajuomia ja lähdimme taksikyydeillä Lauttasaareen Captain’s Lounge -vuokrasaunaan. Tilat olivat viihtyisät, tosin hitusen pienet meidän noin 20-päiselle porukallemme, mutta siitäkin selvittiin. Löylyjen lomassa nautittiin hyvistä tarjoiluista ja Vincitin erikoisdrinkistä – kylmän vodkan ja kirpeän mehujauheen sekoituksesta.
Kiitos Vincitin poppoolle hauskasta saunasta!


vastaisku

Saunaseura Vastaisku. Supporter of sauna culture in Finland since 2002.