Marraskuun sauna: Rehtorin malja / Hotelli Haaga

Tapahtuma: Marraskuun sauna: Rehtorin malja
Tila: Arena Center Ruskeasuo / Hotelli Haaga
Ajankohta: la 7.11.2015
Marraskuussa päätimme kokeilla “jotain uutta” ja soluttauduimme Haaga-Helian Pore ry:n vuosittain järjestämään Rehtorin malja -sählyturnaukseen.  Porkkanana hurjapäiselle 9 hengen joukkueellemme toimi alumneille illalla järjestetty saunamahdollisuus Hotelli Haagan saunatiloissa.
Joukkueemme tapasi Arena Center Ruskeasuolla hiukan ennen ensimmäistä peliä, joka alkoi kello kymmeneltä, ja lyhyessä aloituspalaverissa jaettiin joukkueelle sponsoripaidat ja pelinumerot sekä hiottiin taktiikka huippuunsa. Neljästä pelistä käteen jäi yksi voitto ja kaksi tsempparipalkintoa sekä lukemattomia mustelmia.
Pelien jälkeen pikasuihkut, minkä jälkeen suuntasimme kaupan kautta palautusjuominkien kanssa Hotelli Haagalle. Sauna oli varattu viidestä eteenpäin, joten pysähdyimme vielä hotellin ravintolaan tankkaamaan rankan urheilusuorituksen jälkeen.
Viideltä pääsimme vihdoin rentoutumaan saunan lauteilla ja pulahtamaan uima-altaaseen. Löylyt olivat perusmukavat ja saunatilat varsin viihtyisät. Ainoastaan kaappitila oli tungoksen vuoksi hieman vähissä, mikä varmasti johtui siitä, että useimmat saunojat ovat tavallisesti hotellin asiakkaita. Pääsimme mukavasti myös verkostoitumaan toisen alumnijoukkueen kanssa, joten kaiken kaikkiaan kokemus oli erinomainen.

vastaisku

Saunaseura Vastaisku. Supporter of sauna culture in Finland since 2002.