Huhtikuun sauna: Reaktor Innovations

Tapahtuma: Huhtikuun sauna: Reaktor Innovations
Tila: Reaktorin toimisto, Mannerheimintie
Ajankohta: 15.4.2015
Huhtikuussa saunaseura pääsi tutustumaan huippusijainnilla sijaitsevaan Reaktorin toimiston saunaan. Paikalle saapui pari kymmentä vastaiskulaista sekä pari Reaktorin edustajaa. Pääsimme kuulemaan asiaa Reaktorista ja opimme uusia tapoja toimia työpaikalla.
Tarjoilut olivat maittavia ja runsaita. Sauna itsessään oli erittäin tilava, samoin suihkutilat joista oli huikeat maisemat Helsingin keskustan kattojen ylle. Saunassa löylyveden kantamista ei tarvinnut murehtia, sillä lauteiden toiseen reunaan kiukaan viereen oli integroitu kiulu ja vesihana.
Siitä saikin oikein hyvän ja kostean löylyn. Vilvoittelemaan pääsi joko tilaviin pukutiloihin omine kylmäkaappeineen tai liittymällä muiden seuraan kahteen oleskelutilaan. Saunomista jatkettiin kohtalaisen pitkään, vaikka  naiset pääsivätkin omalla vuorollaan aloittamaan saunomisen hyvissä ajoin.

vastaisku

Saunaseura Vastaisku. Supporter of sauna culture in Finland since 2002.