Maaliskuun sauna: aTalent

Tapahtuma: Maaliskuun sauna: aTalent
Tila: aTalentin toimisto, Kamppi
Ajankohta: 26.3.2015
Maaliskuussa pääsimme vierailemaan aTalentin saunatiloissa Kampissa.
Paikalla oli ennätyksellisen paljon populaa niin Vastaiskun kuin aTalentinkin puolesta, ja tarjoilut olivat herkulliset ja runsaat. Tunnelma oli ajoittain oleskeluhuoneen puolella varsin tiivis, mutta sehän ei menoa haitannut. Illan aikana saimme hyödyllistä tietoa rekrymarkkinoilta, minkä lisäksi pääsimme vaihtamaan ajatuksia aTalenttilaisten kanssa työnhausta ja vähän muustakin.
Sauna oli tilava ja sopivan kostea, joskin helmikuun kirous toistui ja kiuas pääsi viilenemään kesken illan. Lämpöä haettiin siis välillä oleskeluhuoneen puolelta, ja nesteytys ainakin muistui kiukaan heräilyä odotellessa.

vastaisku

Saunaseura Vastaisku. Supporter of sauna culture in Finland since 2002.