Syyskuun sauna: Otaniemi

Tapahtuma: Syyskuun sauna: Otaniemi
Tila: Teekkarikylä, Otaniemi, Espoo
Ajankohta: 13.9.2014
Syyskuussa meidät kutsuttiin saunomaan tässä artikkelissa nimeltä mainitsemattoman teekkarikerhon tiloihin jokseenkin salaiseen sijaintiin Otaniemen Teekkarikylän ytimeen. Meitä isännöi kaksi kerhon vanhempaa jäsentä ja Vastaiskun puolelta tapahtumaan osallistui noin kymmenkunta jäsentä. Ilta oli erittäin mieluinen, sillä tässä yhdistyi niin verkostoituminen, saunominen kuin myös sopiva humalatila.
Kerhotila on kokonaisuudessaa upea ja edustaa Otaniemen maanalaisen opiskelija-alakulttuurin parhaimmistoa. Tilasta löytyy baari, olohuone, pari luxus-vessaa ja saunaosasto. Lisäksi täältä löytyi myös sopivissa määrin teekkarijäynää. Valitettavasti kuvauskiellosta johtuen en voi jakaa kuvamateriaalia illasta.
Kuten myös pystyi olettamaan, niin osa jäsenistöstämme ei koskaan löytänyt ohjeistuksista huolimatta paikalle. Tmi Nahka-Sami esitteli jälleen tulipallonsa, josta myös teekkarit saivat osansa. Illasta jäi mieleen vain yksi kysymys: “Miksi jäynävessassa ei soinut Marvin Gayen Sexual Healing?”
Loki: Arttu

vastaisku

Saunaseura Vastaisku. Supporter of sauna culture in Finland since 2002.