Tammikuun sauna: Siilin piikkiin

Tapahtuma: Tammikuun sauna: Siilin piikkiin
Tila: CodeBakers, Espoo
Ajankohta: 31.1.2014

Tutustuimme tammikuussa Espoossa sijaitsevan CodeBakers Oy:n toimistorakennuksen saunatiloihin. Saunaan osallistui noin 20 saunaseuran jäsentä ja tilaisuuden tarjosi Siili Solutions Oyj, suuri kiitos!

Tila on kokonaisuudessaan erittäin hulppea ja tämä  kattaa arviolta jopa noin 50 osallistujaa. Täältä löytyy baari/keittiö, oleskelutila, kokouspöytä, sauna, kaksi pukuhuonetta ja kattoterassi. Viihdelaitteina oleskelutilassa ovat vanha kuvaputki-tv, radio ja stereo-äänentoisto. Kokouspöydän vierestä löytyvät projektori sekä fläppitaulu. Tila on anniskelualuetta.

Sauna on kooltaan suhteellisen suuri (mahtuu noin 15 – 20 henkeä) ja tämän ympärillä on kaksi pukuhuonetta. Saunasta on pääsy kattoterassille, mutta tänne joutuu kulkemaan yleisen käytävän läpi ja kulunvalvonta on suhteellisen rasittava.

Mielestäni löylyt olivat tasaisen hyvät, mutta osaltaan liika ilmanvaihto häiritsi saunomista tietyissä osissa saunaa. Lisäksi saunan tehot oli säädetty vain alle puoleen ja kiukaalle sai viskoa paljon vettä ilman tuntuvia löylyjä. Saunan muoto on erittäin mielenkiintoinen, sillä tämä ei ole suorakulmio tai edes ympyrä. Saunan muotona on eräänlainen oktagon, mene ja arvioi itse 😉 . Sauna-aikaa meillä oli sopivasti, sillä saavuimme paikalle klo. 17.00 ja sauna oli lämmin aina klo. 23.00 asti. Kuulimme tilaisuudessa Siilin yritysesittelyn ja jäsenistö sai tilaisuuden verkostoitumiseen. Tapahtumakokonaisuus jatkui aina aamun pikkutunneille asti ympäri Helsingin ravitsemusliikkeitä.

Sauna-arvio

logo_pienilogo_pienilogo_pieni

3 / 5

Tapahtuma-arvio

logo_pienilogo_pienilogo_pienilogo_pieni

4 / 5

Arvostelu: Arttu Uskali

vastaisku

Saunaseura Vastaisku. Supporter of sauna culture in Finland since 2002.